علی اکبر کریمی با تاکید بر اینکه باید برای دوران پساکرونا از همین حالا سیاستهای لازم اتخاذ شود، گفت: هر اقتصادی شرایط خاص خودش را دارد و اقتصاد ما هم شرایط ویژه ای دارد و مسئولان در تدوین سیاستهای اقتصادی پساکرونا باید این موضوع را لحاظ کنند.
وی متذکر شد: شیوع ویروس کرونا در کشورمان باعث تعطیلی و یا نیمه تعطیل شدن بسیاری از کسب و کارها و واحدهای تولیدی و خدماتی شده است و حتی برخی از کارفرماها اقدام به تعدیل نیرو کرده اند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این مساله باعث شده است به جمعیت چند میلیونی بیکاران کشور افزوده شود و یکی از اقدامات فوری که باید در برنامه اقتصادی کشور قرار گیرد آن است که سیاستهای تشویقی برای توسعه اشتغال و جذب نیروهایی که در این ایام بیکار شده اند، در نظر گرفته شوند.
کریمی گفت: از سوی دیگر واحدهای تولیدی در این چند ماه درآمد چندانی کسب نکرده اند و هزینههای آنان بسیار زیاد است و نیاز به تأمین مالی دارند که دولت باید موانع تولید را بردارد و از واحدهای تولیدی حمایت کند.
وی تاکید کرد: برای بهبود روند تأمین مالی واحدهای تولیدی و صنعتی باید تدبیر اساسی اتخاذ شود تا حجم نقدینگی کشور به سمت تولید سوق پیدا کند که از این طریق هم مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی حل میشود و هم شعار سال یعنی جهش تولید محقق میشود.