پایگاه خبری رویش افکار

 مرتضی عبداللهی، افزود: برنامه های ملی در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور شامل دوره های چهار ساله است و در حال حاضر که در سال ۲۰۲۰ قرار داریم، این دوره تا دو ماه آینده به اتمام می رسد. البته ما برای دوره چهار ساله جدید سه TOR نوشتیم که هر کدام فعالیت های خود را دارند و عمدتاً در ارتباط با بهبود تغذیه مردم، ارتقای آگاهی و دانش مردم و برگزاری کارگاه های آموزشی برای کشورهای منطقه است. چرا که ما در منطقه مدیترانه شرقی تنها مرکز همکار در تغذیه هستیم.

وی درباره اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف بیان کرد: این طرح که عمده کارهای آن پیچیده و از دو سال گذشته انجام شده و به مدیریت داده ها رسیده است، متاسفانه سیستم نتوانسته مدیریت کند. اما این طرح با حضور رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دوباره حرکت کرده است و امیدواریم در سال ۹۹ بتوانیم نتایج مصرف را آنالیز کنیم و گزارش نهایی را ارایه دهیم تا سیاستگذاران و مدیران بتوانند از طرح استفاده کنند.

معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با بیان اینکه دانشکده و انستیتو در کنار هم قرار دارند و فعالیت می کنند، تصریح کرد: ما در بخش دانشکده عمدتاً در چارچوب ضوابط و سیاست های دانشگاه برنامه ریزی می کنیم و سیاست های دانشکده در سطح دانشگاه تعیین و ابلاغ می شود.

عبداللهی گفت: در حال حاضر لاین های تحقیقاتی خاصی از سوی دانشگاه معرفی نشده اما همکاران عضو هیئت علمی در این لاین ها فعالیت دارند و ما نیز آنها را مدیریت و بودجه هایی را که نیاز دارند را فراهم می کنیم تا بتوانند تحقیقات مرتبط را در چارچوب سیاست ها و برنامه های دانشگاه انجام دهند.

وی ادامه داد: در بخش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان یک نهاد ملی مردم را با مسائل مختلف که مهم ترین آن راهنماهای غذایی است، آشنا کنیم و در حال حاضر به دلیل اپیدمی کرونا، سرعت این راهنماها کند شده است.

معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، راه اندازی و اعتلای واحد ترجمان واحد دانش همگانی را راه اندازی کردیم و همچنین در حال راه اندازی وب سایتی در راستای آگاهی و آموزش مردم در بخش راهنمای غذایی هستیم.

عبداللهی گفت: طی دو ماه گذشته، اپلیکیشن تاک را راه اندازی کردیم و به این فکر هستیم که اپلیکیشن دیگری راه اندازی کنیم و جدول ترکیبات غذایی را ارائه دهیم.

برچسب ها:
تغذیه - دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی - تغذیه سالم
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد