سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در دیدار با موهبتی استانداری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در قالب نهضت توان افزایی ۸ هزار قلم وسایل آموزشی، کمک آموزشی و توانبخشی ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه در کشور مورد نیاز است و تامین این میزان نیازمند مشارکت همه خیرین میباشد.
وی افزود: ۲۱۰ مدرسه ویژه دانش آموزان استثنایی در کشور کمبود داریم که از این میزان کمبود ۱۰ مدرسه متعلق به استان سیستان و بلوچستان است و با هماهنگی که از طریق سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس انجام خواهد شد امیدواریم احداث این ۱۰ مدرسه با تامین زمین از سوی استان و کمک خیرین محقق گردد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه ۳۱ مدرسه ویژه آموزش و پرورش استثنایی در استان سیستان و بلوچستان فعالیت میکنند، اظهار داشت: از این تعداد ۲۵ مدرسه دولتی و ۶ مدرسه نیز خیرساز است و۲ مدرسه دولتی و ۳ مدرسه خیرساز استثنایی نیز در این استان در حال احداث میباشد.
وی افزود: یک میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز مدارس استثنایی استان سیستان و بلوچستان اختصاص خواهد یافت.
حسینی با اشاره به طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی اظهار داشت: در سال گذشته نزدیک به ۱۸ هزار نوآموز بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی استان سیستان و بلوچستان به صورت رایگان و نیمه بها مورد سنجش قرار گرفتند و در سال جاری نیز بیش از ۴۰ درصد نوآموزان این استان به صورت نیمه بها و رایگان سنجش خواهند شد.
در این دیدار موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان با ابراز خوشحالی از جمع آوری مدارس خشتی و گلی گفت: یکی از بزرگترین مشکلات آموزشی استان مدارس خشتی و گلی بود که با تدابیر صورت گرفته شده توسط وزارت آموزش و پرورش تمامی مدارس خشتی و گلی این استان جمعآوری شد و باید در مرحله بعد سراغ جمع آوری بخاریهای نفتی و نوسازی و بهسازی سایر مدارس حرکت کنیم.