به نقل از دیجیتال ترندز، جگر چرب اردک یک غذای گران قیمت است که فرانسه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و مصرفکنندگان آن است.
برای تولید این غذا حیواناتی مانند مرغابی و غاز با سن ۹ تا ۲۵ هفته به مدت ۱۴ تا ۲۱ روز مجبور به خوردن مقدار زیادی غذا میشوند و به بیماری کبد چرب مبتلا میشوند. برای مجبور کردن این حیوانات به پرخوری لولهای از دهان به درون معده آنها وارد میشود و وزن نهایی مرغابیها و غازها از ۸۰ گرم به ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ گرم افزایش مییابد.
سپس این حیوانات را درون قفسهای بسیار کوچک قرار میدهند و آنها را مجبور میکنند که در یک حالت ثابت و بدون حرکت بایستند تا انرژی مصرف نکنند و چاقتر شوند. نتیجه نهایی این فرایند مرگ این پرندگان است.
تولید جگر چرب به صورت آزمایشگاهی میتواند روند غذا دادن اجباری به پرندگان که موجب رنج کشیدن و بیماری آنها میشود را متوقف کند.
شرکت فناوری نوپای ژاپنی IntegriCulture با استفاده از سلولهای بنیادی کبد غاز جلوی مرگ حیوانات مذکور برای تولید غذای جگر چرب را خواهد گرفت. این شرکت مدعی شده جگر چرب تولیدشده به این شیوه چربی کمتری دارد و برای سلامتی هم کمتر مضر است.
شرکت یادشده تا به حال ۷.۴ میلیون دلار سرمایه برای اجرای این طرح جمعآوری کرده و امیدوار است تا سال ۲۰۲۱ آن را عملیاتی کند.