حسین عزیزی نماینده ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در صندوق علمی مشترک راه ابریشم گفت: درسال های اخیر با حمایت این صندوق دو کارگاه آموزشی مشترک بین محققان ایران و چین در دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
وی افزود: ایران و چین برای توسعه و گسترش همکاری های علمی مشترک در بخش های مختلف بویژه درحوزه توسعه علوم و فناوری های شناختی، در چند سال اخیر گام های موثری را برای بسط فعالیت های دو جانبه در چارچوب صندوق علمی مشترک راه ابریشم برداشته اند.
کارشناس ارشد ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی خاطر نشان کرد: در چارچوب اهداف صندوق علمی مشترک راه ابریشم که صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور بازوی اجرایی این صندوق محسوب می شود، شناسایی امکانات و ظرفیت ها برای تقویت و توسعه همکاری درحوزه علوم شناختی و نیز ایجاد تیم های علمی تحقیقاتی در زمینه های مورد علاقه طرفین در مرزهای دانش و تکنولوژی و توسعه خدمات و ابزارهای شناختی بین دو کشور مورد توجه قرار گرفته است.
عزیزی افزود: با ایجاد صندوق علمی مشترک راه ابریشم میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و آکادمی علوم چین، زمینه حمایت از فعالیتهای تحقیقاتی و فناوری مشترک محققان ایران و چین بویژه درحوزه علوم و فناوری های شناختی فراهم شد.
نماینده ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در صندوق علمی مشترک راه ابریشم اضافه کرد: در این راستا، حوزه علوم و فناوری های شناختی یکی از حوزههای علمی است که به واسطه این صندوق مشترک در اجرای پروژه های تحقیقاتی مشترک، برگزاری کارگاه های مشترک و نیز تبادل محقق در دورههای کوتاه مدت تحت حمایت قرار دارد.
کارشناس ارشد ستاد افزود: به موازات تقویت همکاری ها میان بخش های مختلف علمی ایران و چین، تبادل استاد و دانشجو و نیز هیات های تحقیقاتی بین دو کشور نیز در دستور کار قرار دارد و تاکنون در این زمینه اقدامات و فعالیت های مثبتی صورت گرفته است.