پایگاه خبری رویش افکار

 به گفته محققان دانشگاه جان هاپکینز، این اضافه وزن به این دلیل است که متابولیسم کُند می‌شود، در حالیکه قندخون و سایر مواد شیمیایی دخیل در اضافه وزن و دیابت نوع ۲، تقویت می‌شوند.

دکتر «جاناتان جون»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «نه تنها آنچه که می‌خورید، بلکه زمان غذاخوردن هم فاکتور مهمی در افزایش مشکلاتی نظیر چاقی است.»

در این مطالعه، از ۲۰ فرد سالم خواسته شد تا در ساعت ۶ عصر یا ۱۰ شب غذا بخورند. غذا هر دو گروه هم مشابه بود. هر دو گروه ساعت ۱۱ شب به رختخواب رفته و ساعت ۷ صبح بیدار شدند.

در طول مطالعه، نمونه خونی شرکت کنندگان هر ساعت گرفته شد و مطالعات خواب نیز انجام شد.

نتایج نشان داد شام دیرهنگام موجب افزایش قندخون و کاهش روند چربی سوزی می‌شود.

به طورمیانگین، حداکثر میزان قندخون بعد از صرف شام دیرهنگام در مقایسه با زود شام خوردن، حدود ۱۸ درصد بالاتر است. همچنین میزان چربی سوزی حدود ۱۰ درصد کمتر است.

به گفته محققان، این تأثیرات حتی در افراد چاق یا مبتلا به دیابت بیشتر است.

برچسب ها:
تغذیه - چاقی - خواب
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد