مهدی رشیدی جهان، دبیر علمی پنجمین جشنواره ملی دانش آموزی ابن سینا در مورد جزئیات برگزاری این جشنواره ملی اظهار کرد: این جشنواره از ۱۱ تا ۱۷ مرداد سال ۹۹ به مدت یک هفته برگزار میشود و دانش آموزان از سراسر کشور به صورت آنلاین با ارائه دستاوردهای خود میتوانند در آزمونهای مجازی این جشنواره شرکت کنند.
وی افزود: برگزاری این جشنواره با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمانها و نهادهای علمی دیگر است که با توجه به شرایط کرونا در کشور با همکاری و مشارکت پژوهشگاه نیرو به صورت مجازی برگزار میشود. همچنین این جشنواره بزرگترین رویداد مجازی ملی با حضور بیش از چهار هزار دانش آموز است که در قالب ارائه ۱۱۰۰ پروژه علمی برگزار میشود.
دبیر علمی پنجمین جشنواره ملی دانش آموزی درباره محورهای این جشنواره گفت: دستاوردها و اختراعات دانش آموزی، سمینارهای علمی در رشتههای مختلف، ماراتون کسب و کار دانش آموزی، ماراتون برنامه نویسی، ماراتون محتوای دیجیتال، المپیادهای علمی علوم پایه و فیلم کوتاه و انیمیشن از جمله محورهای این جشنواره است.
رشیدی جهان با اشاره به این که بیش از ۷۰۰ مدرسه و پژوهشسرای دانش آموزی از ۳۱ استان در این جشنواره شرکت میکنند، گفت: داوری مجازی در بستر سرویسهای ایرانی به صورت آنلاین، ارائه کارنمای توصیفی (کارنامه توصیفی پژوهشها) برای اولین بار در کشور، چاپ مقالات برتر در مجله ویژه الکترونیکی باشگاه پژوهشگران ابن سینا و ارائه گواهی حضور بین المللی با قابلیت استعلام از ویژگیهای برجسته پنجمین دوره جشنواره ملی ابن سینا محسوب میشود.
دبیر علمی پنجمین جشنواره ملی دانش آموزی ابن سینا بیان کرد: برگزیدگان دورههای قبل این جشنواره در مسابقات بینالمللی شرکت داشتند و دانش آموزان موفق به کسب ۱۵ مدال طلا، ۹ مدال نقره، ۱۱ مدال برتر و جوایز ویژه از وزارت علوم کشورهای مختلف شدند امسال نیز برگزیدگان به مسابقات بین المللی که برخی از آنها آنلاین برگزار میشود اعزام خواهند شد.