به گفته محققان دانشگاه کالیفرنیا، باکتریهای دارای ژنهای مقاوم به آنتی میکروب میتوانند موجب انتقال آنها به سایر باکتریها شده و در نتیجه مقاومت باکتریایی را گسترش دهند.
«جین شین لیو»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «اگر میخواهید شیر خام و پاستوریزه نشده بنوشید آن را در یخچال نگه دارید تا خطر گسترش باکتریهای دارای ژنهای مقاوم به آنتی بیوتیک به حداقل برسد.»
بسیاری از افراد معتقدند شیرخام به دلیل داشتن پروبیوتیک ها سالمتر هستند اما محققان به این نتیجه نرسیده اند.
لیو در ادامه میافزاید: «ما به وجود مقادیر زیاد باکتریهای مفید در نمونههای شیرخام دست نیافتیم و اگر شیرخام در دمای محیط نگهداری شود در مقایسه با شیر پاستوریزه شده دارای ژنهای مقاوم آنتی میکروبی به مراتب بیشتری است.»
باکتریهای حاوی ژنهای مقاوم به آنتی میکروب میتوانند تبدیل به سوپرباگ ها شوند که بسیار برای سلامت خطرناک هستند.