منان حاجی محمودی، در جلسهای با معاونان درمان بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزود: تعامل با معاونان درمان بیمارستانها میتواند کمک بسیار مؤثری در حوزه دارو و تجهیزات برای معاونت غذا و دارو باشد.
وی به بیان روند توزیع داروی «رمدسیویر» در دانشگاههای علوم پزشکی استان تهران اشاره کرد و فرایند فعلی دانشگاه در این حوزه و مشکلات آن مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهادهایی در مورد تغییر فرایند فعلی و تحویل دارو به داروخانههای بیمارستانی مطرح و تغییراتی در این فرایند مصوب شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ادامه به بیان فرآیند مجوز دهی و نظارت بر تولید ماسکهای N95 از طرف وزارت صمت از ابتدای اسفند ۹۸ اشاره و وضعیت فعلی مواد اولیه تولید ماسکهای سه لایه در کارخانهها و نحوه تأمین و تدارک ماسکها برای بیمارستانها در دانشگاه را تشریح کرد.
حاجی محمودی، با اشاره به نامه وزیر بهداشت به رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی، بر ضرورت حضور یک داروساز به ازای هر ۱۰۰ تخت بیمارستانی برای بررسی اصالت دارو و تجهیزات مصرفی تأکید کرد.
وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع لازم است که اگر دارو یا تجهیزاتی از خارج از بیمارستان تهیه شده باشد اصالت فرآورده برای استفاده در بیمارستان، بررسی و تائید شود.