اسماعیل امینی داور بخش شعر و داستان داور بخش شعر و داستان سی و هشتمین دوره مسابقات فرهنگی هنری دانش آموزان سراسر کشور گفت؛ ما نباید به دنبال کارهای نمایشی باشیم و باید در حوزه فرهنگ و هنر کار تخصصی صورت بگیرد.
وی با اشاره به اینکه باید در مراکز استانها و مناطق آموزشی از تشریفات اداری کاسته شود، اظهار داشت: ما در کلاس درس باید انسان پرورش دهیم و لذا معلمی کاری بزرگ و بیبدیل است و نباید رسالت اصلی معلمان که کشف، شناسایی و پرورش استعدادهای دانش آموزان است مورد غفلت قرار گیرد. این هنرمند رشته شعر و داستان با اشاره به اینکه فضای مجازی امکانی است در کنار دیگر امکان ها تاکید کرد: باید در بعد از دوران کرونا نیز ارتباطات مجازی خود را با دانش آموزان قطع نکرده و در مواردی بتوانیم از این ارتباطات آنلاین به صورت ماهانه و در طول سال تحصیلی با دانشآموزان بهره بگیریم و گپ و گفت های ادبی و فرهنگی داشته باشیم.
این مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه کسی که جوهر کار هنری دارد از پیروزی و شکست درس خواهد گرفت و مسیر خود را پیدا خواهد نمود، تصریح کرد: باید این نکته را در خانواده ها جا بیندازیم که فعالیتهای هنری کار جانبی نیست و خانوادهها باید این مسئله مهم را در نظر بگیرند که فعالیت هنری در شکلگیری و تکامل شخصیت دانش آموزان و فرزندان بسیار موثر است.
وی با اشاره به اینکه کودکان باید در کودکی زندگی طبیعی خود را انجام بدهند و از کارهای رسانهای و نمایشی دور بمانند، اظهار داشت: کارهای آموزشی و پژوهشی به پیشرفت دانش آموزان کمک میکند و باید با سیر مطالعاتی و معرفی استادان بزرگ در مسیر آنها قرار دهیم.
امینی با تاکید بر این که هنر زیربنای فرهنگ یک جامعه است، خاطرنشان کرد: ما نباید اولویتها را در جامعه گم کنیم و مسئولین ما باید بدانند که اولویت اصلی هر جامعهای فرهنگ آن جامعه است و این فرهنگ است که بقیه حوزه ها را می سازد.