پایگاه خبری رویش افکار

محمدجعفر کبیری در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری با سازمان بسیج سازندگی اظهار کرد: رویکرد بخش تعاون در دو سال اخیر حمایت ویژه از تشکیل و توسعه تعاونی‌های اشتغال زا با محوریت جوانان و زنان بوده و امروز در گام‌نخست تفاهم نامه‌ای را با سازمان بسیج سازندگی با هدف شناسایی افراد مستعد تشکیل تعاونی به امضا رساندیم.

وی هدف از امضای تفاهم نامه مذکور را حمایت مالی و ارائه تسهیلات با نرخ ترجیحی و صدور ضمانت نامه تا سقف یک میلیارد تومان بدون وثیقه عنوان و تصریح کرد: به افراد مشمول این تفاهم نامه، مشاوره‌های حقوقی و راه اندازی کسب و کار می‌دهیم و تشکیل این تعاونی‌ها در قالب کمیته‌ای مشترک را دنبال می‌کنیم.

کبیری ادامه داد: در شرایطی که اقتصاد ایران از بیماری رکود تورمی رنج می‌برد حمایت سیاست گذاران از بنگاه‌های کوچک از جمله تعاونی‌ها می‌تواند بخشی از آثار منفی را برطرف کند.

معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: اگر بتوانیم بستر مناسبی در این خصوص فراهم کنیم و سرمایه‌های خرد مردمی را به سمت تعاونی‌های تولیدی، توزیعی و خدماتی هدایت کنیم قطعاً جذابیت بازارهای اغواگرانه ارز و طلا از بین خواهد رفت و کاهش منابع ریالی مردم را شاهد نخواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: با توسعه بخش تعاون تاب آوری اقتصادی کشور را در برابر تحریم‌های ظالمانه‌ای که به کشورمان تحمیل شده افزایش می‌دهیم و با رویکرد اقتصاد مقاومتی که جزو اصلی ترین و مهمترین فرمایشات مقام معظم رهبری است دنبال می‌کنیم.

در ادامه این مراسم، محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه هدف بسیج امنیت آوری و پیوند میان ایجاد سرمایه‌های اجتماعی در مردم است گفت هرچه سرمایه اجتماعی و پیوند مردم در گروه‌های مختلف بیشتر شود امنیت کشور نیز بالاتر خواهد رفت.

وی افزود: هدف ما این است که سرمایه‌های پاک و عظیم مردمی به سمت اشتغال و تولید حرکت کند و شبکه عظیم نیروهای انسانی را تا دل روستاها با بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها به کار بگیریم.

زهرایی گفت: بسیج یک نهاد تسهیلگر است که رویکرد تصدی گری ندارد و فلسفه وجودی آن تبدیل تهدیدها به فرصت است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی، این سازمان را امتداد دستگاه‌های اجرایی در بین مردم دانست و افزود: تاکنون ۲۰ هزار و ۶۰۰ صندوق قرض الحسنه مردم یار اشتغال زا تشکیل شده و بسیج ۱۳ هزار تسهیلگر را در کل کشور آموزش داده است تا با چارچوب‌های خاصی در بین مردم حضور یابند و در بخش‌هایی که مردم تمایل دارند صندوق ایجاد شود.

به گفته زهرایی، بسیج کمک حال صندوق‌های قرض الحسنه است تا به امر اشتغالزایی بهتر بپردازد و گره گشایی معیشتی از اعضا صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اجرای طرح تبدیل صندوق‌های قرض الحسنه به ۱۶۰۰ تعاونی را که طرحی سه ساله است در دستور کار داریم و تعاونی‌هایی که در رسته‌های مشخص اشتغال زا کار و فعالیت کنند را گسترش خواهیم داد.

برچسب ها:
محمدجعفر کبیری - محمد زهرایی - بسیج سازندگی - وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی - قرض الحسنه
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد