پایگاه خبری رویش افکار

به نقل از وزارت نفت، حسن منتظرتربتی در یک برنامه زنده تلویزیونی با اشاره به حل مسئله موازنه تولید و مصرف در سال‌های گذشته در کشور، گفت: به‌دلیل اقدام‌های مؤثری که در سال‌های اخیر در پارس جنوبی انجام شده، تولید روزانه گاز کشور به ۹۰۰ میلیون مترمکعب رسیده که این مقدار معادل روزانه ۵ میلیون بشکه نفت است.

وی با بیان اینکه اگر ایران از گاز طبیعی بهره‌مند نبود باید برای تأمین انرژی کشور نفت وارد می‌کردیم، افزود: خوشبختانه این انرژی پاک اکنون در دسترس مردم در بخش‌های مختلف خانگی، صنایع و نیروگاه‌هاست.

مدیرعامل شرکت ملی گاز تصریح کرد: مسئله دیگری که در گذشته وجود داشت نوع شبکه گازرسانی کشور به حالت درختی بود یعنی سرشاخه‌های شبکه نقاط ضعف آن محسوب می‌شد اما در سال‌های اخیر با افتتاح کریدور غرب کشور و خط لوله دامغان – نکا – کیاسر، این خطوط لوله با قُطر ۵۶ اینچ به شبکه گازرسانی متصل شدند و شبکه به هم پیوسته‌ای ایجاد شد.

تربتی همچنین به افزایش مصرف روزانه ۳۰ میلیون مترمکعبی گاز طبیعی در تابستان امسال نسبت به زمان مشابه سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: به‌طور معمول هر سال تعدادی شهر و روستا به شبکه گاز کشور افزوده می‌شود که بخشی از افزایش مصرف به این موضوع معطوف است، اما عمده افزایش غیر معمول امسال به‌دلیل افزایش شست‌وشوها، استفاده از آب گرم و به تبع آن افزایش مصرف گاز در تابستان بود.

وی با تاکید بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌کنیم زمستان امسال هم این روند افزایش بیشتر نسبت به مصرف هر سال ادامه دارد.

معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان اینکه اکنون عمده شهرهای کشور به شبکه گاز متصل هستند، یادآور شد: تعداد روستاهای گازدار کشور از ۱۴ هزار روستا در سال ۹۲ اکنون به حدود ۳۲ هزار روستا رسیده است یعنی به‌طور میانگین سالانه ۳ هزار روستا به شبکه گاز متصل می‌شود.

برچسب ها:
گازرسانی روستایی - تولید گاز - حسن منتظر تربتی - شرکت ملی گاز ایران
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد