علیرضا یارقلی، در خصوص اگزمای پوستی بعد از استفاده از مواد ضدعفونی کننده گفت: اگر نسبت مناسب مواد ضدعفونی کننده با آب، رعایت و از مواد رقیق استفاده شود مشکلی برای پوست ایجاد نمیشود.
وی افزود: بعد از اینکه مشکل پوستی برای افراد ایجاد شد میتوانند از انواع چرب کننده ها مانند روغن زیتون، روغن بادام و…، استفاده کنند و یا اینکه از پمادهایی که در داروخانهها هست، استفاده کنند.
این متخصص طب سنتی تاکید کرد: همچنین در صورتی که وضعیت پوست دست خوب نیست نیز میتوانند برای دو روز از پمادهای حاوی کورتون استفاده و بعد از گذشت این زمان از پمادهای حاوی نرم کننده و یا ترمیم کننده ها که هزینه زیادی نیز ندارند و در داروخانهها موجود است، استفاده کنند.
یارقلی در خصوص استفاده از مواد ضد عفونی و ایجاد حساسیتهای تنفسی گفت: بهتر است هنگام استفاده از مواد ضدعفونی کننده پنجرهها را باز کنیم و در این فصل که هوا خوب است مشکل سرما ایجاد نمیشود و باعث کاهش مشکلات تنفسی ما خواهد شد. از سوی دیگر مصرف لبنیات در غذا مانند استفاده از شیر در سوپ نیز منجر به کم شدن مشکلات دستگاه تنفسی میشود.
وی ادامه داد: وقتی محیط مرطوب باشد احتمال آسیب به دستگاه تنفسی کمتر از محیطهای خشک است.
یارقلی در خصوص استفاده زیاد و بیمارگونه از مواد شوینده و ضد عفونی کننده گفت: وقتی وارد منزل میشویم بعد از یک بار ضد عفونی کردن دیگر نیازی نیست که هر ساعت ضدعفونی کنیم مگر اینکه وسیله و جنسی از بیرون خریداری و به خانه آورده شود.
به گفته این متخصص طب سنتی، هنگامی که خانوادهای یک هفته در خانه هستند دیگر نیازی به شستشوی هر ساعت دستها و ضد عفونی مرتب سطوح وجود ندارد و آنها میتوانند در مواقع ضروری مانند گذشته موارد بهداشتی را رعایت کنند.
وی با اشاره به اینکه در محیطهای کاری باید فرض بر این گذاشته شود که آلودهترین مکان است، تاکید کرد: باید همیشه دستکش دستمان باشد و اگر دستمان زیر دستکشی است که رطوبت داشته باشد مشکل پوستی ایجاد نمیشود و باید حواسمان باشد که دست خود را به سر و صورت و چشم نزنیم و در محل کار فقط در مواقع ضروری دستکش را در بیاوریم و دستهای خود را بشوییم البته در بعضی از مشاغل که در گذشته نیاز به شستن مکرر دستها بود در حال حاضر هم باید این اتفاق بیفتد.