دکتر کمال حیدری در نشست جمعیت و حمایت از خانواده که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، اظهار کرد: لازم است مسائل ریشهای در کاهش جمعیت مورد توجه قرار بگیرند که یکی از آنها مسائل معیشتی است.
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی افزود: در مسئله جمعیت باید به موضوع سقط جنایی هم توجه ویژهای شده و ابعاد شرعی و قانونی آن به خوبی تبیین شود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در این قانون (قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت) تسهیلات و حمایتهای مناسبی از خانوادهها برای بحث فرزندآوری پیشبینی شده است، گفت: امیدواریم با تقسیم کاری که صورت گرفته، بتوانیم به حداکثر اهداف در نظر گرفته شده دست یابیم.
وی ادامه داد: آموزش، نقش اساسی در تحقق اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دارد که باید در بخشهای مختلف مورد توجه واقع شود که شامل چالشهای بهداشتی و درمانی، سقط و حتی مسائل اجتماعی مانند طلاق میشود.
حیدری توانمندی زوجین و خانوادهها برای افزایش جمعیت در همه ابعاد را یکی از مهمترین پیشزمینههای اجرای موفق این طرح دانست و گفت: مسائل اخلاقی، پزشکی، اقتصادی و اجتماعی در این زمینه مطرح هستند.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه بسیاری از زوجهای جوان خواستار فرزندآوری هستند ولی زمینههای آن برایشان فراهم نیست گفت: در حوزه اجتماعی و پیشگیری از طلاق هم باید اقدامات جدی به خصوص در چارچوب فرهنگسازی عمومی انجام شود تا شاهد قوام نهاد خانواده و در ادامه فرزندآوری و افزایش جمعیت باشیم.