حامد ویس کرمی، در کارگروه تخصصی اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان تهران با اشاره به اشتغال اظهار کرد: اهمیت مسئله اشتغال برای همگان واضح است و رهبر معظم انقلاب در این زمینه تاکیداتی داشتهاند.
وی ادامه داد: برای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اجرای برنامههای دولت، ایجاد سالیانه یک میلیون شغل در دستور کار قرار گرفته و دستگاههای اجرایی مسئولیت تحقق این امر را برعهده دارند.
مدیر کل تعاون و رفاه اجتماعی شهر تهران گفت: از سوی وزارت کار ایجاد فرصتهای شغلی در سه بخش خدمات، صنعت و کشاورزی تدوین شده است همچنین ۴۲ هزار فرصت شغلی نیز در استان تهران تدوین شده است.
ویس کرمی تصریح کرد: اولویتهای اسناد بالادستی استان مورد ملاحظه قرار گرفته است و جمعیت، نرخ بیکاری، محرومیت، عملکرد دستگاهها و بسیاری موضوع دیگر منجر به ایجاد این شغلها شده است.
وی ادامه داد: ما به عنوان دستگاه اجرایی باید تمامی تلاش خود را برای تحقق برنامههای دولت به کار گیریم تا رفاه برای شهروندان ایجاد شود.
مدیرکل تعاون و رفاه اجتماعی شهر تهران گفت: به صورت روزانه باید فرصتهای شغلی رصد شوند در سامانه مخصوص اطلاعات تمامی افرادی که برایشان شغل تعریف شده است مشخص میشود و دستگاهها نمیتوانند به صورت همزمان اطلاعات یک نفر را ثبت کنند.
ویس کرمی بیان کرد: متأسفانه طی سالهای اخیر با شعار دادهایم که میزان اشتغال افزایش یافته است اما در عمل این اقدام صورت نگرفته است و در همین راستا باید به دنبال تحقق برنامههای خود باشیم.
وی ادامه داد: در حوزه اشتغال روستایی بحث ایجاد اعتبارات لازم در حوزه اشتغال در نظر گرفته شده است و منابع قرضالحسنه نیز برای اشتغال خانگی در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل تعاون و رفاه اجتماعی شهر تهران بیان کرد: هر پروژه و طرحی که توسط دستگاهها تعریف میشوند باید دارای اعتبارات لازم باشند.
ویس کرمی گفت: برای ایجاد اشتغال در محلات میتوان از ظرفیت شهرداریها کمک گرفت. همچنین مقام معظم رهبری بر بحث دانش بنیانها توجه نموده اند و ۶۰ درصد شرکتهای دانش بنیان در تهران قرار دارد و باید به ظرفیت شرکتهای دانش بنیان نیز توجه داشت.
وی ادامه داد: متأسفانه در حوزه ایجاد اشتغال از ظرفیتهای مردمی بهره گرفته نمیشود اما با استفاده از ظرفیتهای مردمی میتوان در حوزه ایجاد اشتغال نقش آفرینی داشت.