علی رضا زالی، در پیامی به مناسبت روز جهانی ماما، عنوان داشت: هدف از نامگذاری روز جهانی ماما افزایش آگاهی و تبادل اطلاعات در راستای ارتقای سطح سلامت گروههای سنی از پیش از بارداری تا دوره سالمندی است، اینجانب به نوبه خود ضمن تبریک روز جهانی ماما، خدمات ارزنده جامعه مامایی را ستوده و از خداوند بزرگ برای آنان موفقیت، سلامتی و شادکامی طلب میکنم.
تلاش جامعه مامایی در راستای کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی، ارتقای بهداشت باروری، تأمین سلامت و کاهش میزان مرگ و میر مادران و نوزادان، انجام مشاورهها و آموزشهای دوران بارداری، مراقبتهای مادر و نوزاد و پایش رشد کودک ستودنی است.
جامعه مامایی کشور از زمان اپیدمی کرونا یعنی از اوایل اسفند ۹۸ برای خدمت رسانی در بیمارستانهای اختصاص داده شده به کرونا و یا در بیمارستانهایی که زایشگاه، بخش پس از زایمان، نوزادان و NICU داشتند، فعالیت کرده و بعضاً در معرض زنان باردار و یا غیر باردار مبتلای بدون علامت، ایثارگرانه و خالصانه از هیچ تلاشی دریغ نکرده و در این بحران نیز همچون گذشته کارنامه درخشانی از خود به جای گذاشتند.
جامعه مامایی با بهره گیری از دانش و تخصص، مهارت و تجربه به آموزش و فرهنگ سازی در جمعیت تحت پوشش خود میپردازند تا بستر مناسبی فراهم آورند برای این که جامعهای سالم، پویا، پرنشاط با حضور مادران و کودکانی سالم داشته باشیم.
اینجانب ضمن تبریک این روز به تمامی ماماهای شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ویژه واحدهای بهداشتی، از تلاشهای این عزیزان در راستای سلامت مادران و کودکان این سرزمین قدردانی کرد و توفیق، سلامتی و سربلندی ایشان را در تمامی مراحل زندگی از درگاه خداوند متعال خواستارم.