به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان هدفمندسازی یارانهها، «امید حاجتی» در جمع پرسنل سازمان هدفمندسازی یارانهها، اظهار داشت: در سال ۱۴۰۰ برخلاف سالهای گذشته بیش از ۹۰ درصد منابع پیش بینی شده وصول و تقریباً کلیه تکالیف قانونی موضوع تبصره ۱۴ جدول مصارف بودجه کل کشور انجام شد.
وی ادامه داد: در زمینه پرداخت یارانهها نیز به تعهدات خود یعنی پرداخت ۱۲ مرحله یارانه نقدی و ۱۲ یارانه کمک معیشتی عمل کردیم و علاوه بر آن نیز، ۳ مرحله یارانه کمک معیشت مازاد بر تکالیف قانونی نیز در ماه مبارک رمضان سال قبل، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و بسته کمک معیشتی عید نوروز در مجموع به ارزش ۱۲۰ هزار میلیارد ریال بصورت هدفمند به اقشار آسیب پذیر پرداخت شد.
مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانهها گفت: در دوران همه گیری کرونا ۱۳۰ هزار میلیارد ریال برای مقابله با بیماری کرونا به ویژه در حوزه خرید و تولید واکسن کرونا اختصاص و پرداخت شد تا کشور را از آسیبها و مرگ و میرهای این بیماری مصون نماید.
وی همچنین به لزوم توجه به پرداخت معوقات پرسنل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره کرد و افزود: در این زمینه نیز منابع پیش بینی شده بابت حق الزحمه ی پرستاران و کادر درمان در طول یکسال گذشته همزمان با سایر اقدامات در این حوزه پرداخت شد.
حاجتی اضافه کرد: همچنین در سال گذشته مجموعاً ۲۵۰ هزار میلیارد ریال به تکمیل پروژههای نیمه تمام عمرانی کشور پرداخت شد که این اقدام از ابتدای تأسیس سازمان هدفمندسازی یارانهها بی نظیر بود.
وی به سه اولویت اساسی سازمان هدفمندسازی یارانهها در برنامههای سال ۱۴۰۱ تاکید کرد و افزود: سازمان هدفمندسازی یارانهها با توجه به حذف ارز ترجیحی و آثار و تبعات ناشی از آن تلاش کرد در دو حوزه وضعیت معیشت مردم و حوزه دارو، تجهیزات پزشکی مصرفی برنامههای را تدوین و جهت طی مراحل تصویب و اجرا نمود است.
استمرار حمایت از تولید دانش بنیان اولویت اصلی سازمان هدفمندسازی یارانهها
مدیرعامل سازمان هدفمندی یارانهها با اشاره به تدوین بسته حمایتی در زمینه مقابله با فقر مطلق گفت: بعد از حذف ارز ترجیحی در قانون بودجه کشور براساس دستور رئیس جمهوری در حوزه معیشت مردم تلاش شده است برای مقابله با فقر مطلق در یک بازه زمانی یک ساله برنامهای تدوین شود که فقر را از چهره کشور حذف و برای بهبود وضعیت مردم، خدمات متناسبت ارائه و پیشنهاد شود.
هایپرلینک : http://mehrnews.com/xXrtg