سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی عصر پنجشنبه در نشست با نخبگان، برگزیدگان، کارآفرینان و نمایندگان تشکلهای شاهد و ایثارگر گیلان، اظهار کرد: ایجاد بسترهای لازم برای مهارت آموزی شغلی و کارآفرینی خانوادههای شاهد و ایثارگر ضرورت دارد.
وی با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته بیش از ۸ هزار نفر از فرزندان شهید و جانباز بالای ۷۰ درصد استخدام شدند، افزود: اما باید بر کارآفرینی و گسترش کارگاههای مهارتی و اشتغال زا برای اشتغال تکیه کرد.
قاضی زاده هاشمی سیاست دولت و بنیاد شهید را تکیه بر علم فناوری و جهت گیری به سوی توسعه شرکتهای دانش بنیان عنوان کرد و ادامه داد: شناخت ظرفیتها و پتانسیلهای جامعه و آسیب شناسی به موقع در مناطق مختلف و حوزههای مرتبط با ایثارگران میتواند برای حل مشکلات و رفع کمبودها راهگشا باشد.
گفتنی است؛ در این نشست چند تن از فرزندان شاهد و ایثارگر و نمایندگانی از جانبازان و تشکلهای مختلف شاهد و ایثارگر گیلان با اشاره به برخی مشکلات و کمبودها، نظرات و پیشنهادات خود را برای حل برخی مشکلات در حوزههای مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بیان کردند.
در پایان این نشست از دستاورد ۳ نفر از نخبگان جامعه شاهد و ایثارگر گیلان، شامل یک عنوان کتاب پژوهشی در مورد «وصیت نامه شهدای استان»، «سامانه هوشمند تفعل به وصایای شهدا» و نیز «سامانه مجازی گلزار ۳۶۰» که در خصوص گلزارهای شهدای گیلان است رونمایی شد.