پایگاه خبری رویش افکار

سید حسن حسینی اظهار کرد: براساس مصوبه جلسه اخیر ستاد پدافند زیستی استان رستوران‌های بین‌راهی با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی فعالیت خود را مجدد آغاز می‌کنند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی افزود: همچنین مقرر شد، تأسیسات پذیرایی گردشگری داخل شهر به‌صورت بیرون‌بر خدمات ارائه کنند.

به گفته وی، گشت مشترک با حضور نمایندگان ادارات بهداشت شهرستانی و بازرسان اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی تشکیل می‌شود تا انجام کار و رعایت بهداشتی در واحدهای پذیرایی بین‌راهی با شدت بیشتری نظارت شود.

برچسب ها:
رستوران های بین راهی - حسن حسینی - میراث فرهنگی استان مرکزی
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد