پایگاه خبری رویش افکار

محققان این مطالعه داده‌های مربوط به ویتامین D خون ۷ هزار و ۸۰۷ فردی را که اخیراً تست کروناویروس آنها مثبت شده بود بررسی کردند.

نتایج نشان داد ۱۰.۱ درصد از افراد مبتلابه کروناویروس، میانگین میزان ویتامین D خون آنها بسیار پایین‌تر از افراد سالم بود.

از این‌رو بیماران دارای میزان ویتامین D کمتر از ۳۰ ng/ml در خون‌شان در مقایسه با افراد دارای میزان نرمال ویتامین D، با احتمال بیشتر ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ مواجه هستند.

همچنین نتایج نشان داد بیماران دارای میزان کمتر ویتامین D، با احتمال بالاتر ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید ۱۹ و بستری شدن در بیمارستان روبرو هستند.

برچسب ها:
ویتامین D - ویروس کرونا - کووید 19
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد