پایگاه خبری رویش افکار

علیرضا بحرالعلوم،   به مزیت‌های فراوان شیر مادر اشاره کرد و افزود: متأسفانه برخی از مادران به دلایل غیر علمی، از شیر دادن به نوزاد خود طفره می‌روند.

وی با تاکید بر تغذیه نوزاد با شیر مادر، تصریح کرد: با توجه به مواد مغذی که در شیر مادر وجود دارد، توصیه می‌شود نوزاد حداقل تا دو سال شیر مادر بخورد.

رئیس گروه سلامت و نوزادان و کودکان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران، ادامه داد: شیر مادر تمامی نیازهای تغذیه‌ای یک نوزاد را دارا است و از همین رو، اگر نوزاد به طور کامل از شیر مادر تغذیه کند، تا ۶ ماهگی نیاز به غذای کمکی ندارد.

بحرالعلوم افزود: یکی از مهم‌ترین خواص شیر مادر، قوی شدن بدن نوزاد در مقابل انواع عفونت‌ها و امراض است.

وی تاکید کرد: مادران نباید به هر بهانه‌ای، از شیر دادن نوزاد خود طفره بروند. حتی اگر دچار عفونت در نوک پستان هستند، می‌توانند شیر خود را پس از دوشیدن، به نوزاد بدهند.

برچسب ها:
تغذیه - شیر مادر - وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد