پایگاه خبری رویش افکار

در این مطالعه رژیم غذایی بیش از ۲۵ هزار نفر در بریتانیا بررسی شد و نوع مواد خوراکی مصرفی افراد با فشارخون شأن مقایسه شد.

محققان دانشگاه ریدینگ بریتانیا مشاهده کردند تفاوت فشارخون افراد دارای کمترین میزان مصرف فلاوانول با افرادی دارای بالاترین میزان فلاوانول بین mmHg ۲ تا ۴ بود.

پروفسور «گانتر کونل»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما در این مطالعه به رابطه معناداری بین مصرف فلاوانول و فشارخون پایین‌تر پی بردیم.»

نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که اگر عموم مردم مصرف فلاوانول خود را افزایش دهند به طور کلی بروز بیماری‌های قلبی عروقی کاهش می‌یابد.

برچسب ها:
فشار خون - چای - رژیم غذایی
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد