پایگاه خبری رویش افکار

 فریبا کوهدانی، اظهار داشت: برای پیشگیری از کرونا باید از همه گروه‌های مواد غذایی به اندازه کافی مصرف کنیم.

وی با تاکید بر انتخاب‌های متنوع غذایی در ایام کرونا، تصریح کرد: در این ایام باید از سبزی‌ها به مقدار فراوان استفاده کنیم.

استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، افزود: کمبود ویتامین D خطر ابتلا به بیماری‌ها را افزایش می‌دهد.

کوهدانی گفت: در کنار برنامه غذایی صحیح و متعادل باید ورزش کنید. به طوری که بین نیم تا یک ساعت پیاده روی روزانه تند توصیه می‌شود.

برچسب ها:
ویروس کرونا - تغذیه - دانشگاه علوم پزشکی تهران
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد