پایگاه خبری رویش افکار

 به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، دوشنبه شب، با احتمال بازگشت تولید نفت خام لیبی و افزایش ابتلای جهانی به ویروس کرونا و تضعیف چشم‌انداز تقاضای نفت خام، قیمت‌های نفت به شدت سقوط کردند.

تا ساعت ۱۹:۴۶ به وقت تهران، قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال، بنچ‌مارک بین‌المللی قیمت نفت، ۱.۵۷ دلار یا ۳.۶۴ درصد سقوط کرد و به ۴۱.۵۸ دلار بازگشت.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا، دابلیوتی‌آی، ۱.۷۳ دلار یا ۴.۲۱ درصد سقوط کرد و به ۳۹.۳۸ دلار رسید.

در صورت پابرجا ماندن این نتیجه، هر دو شاخص نفت با بدترین سقوط روزانه خود در دو هفته اخیر روبرو شده‌اند.

دو مهندس آگاه خبر دادند که کارگران میدان نفتی شراره لیبی در حال بازگشت به سر کار خود هستند. این اتفاق پس از آن افتاد که شرکت ملی نفت لیبی وضعیت فورس‌ماژور میادین نفتی امن این کشور را برداشت.

برچسب ها:
قیمت نفت - نفت خام - لیبی
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد