پایگاه خبری رویش افکار

هادی جوهری، در وبینار افتتاحیه «چرخ برکت» به عنوان بزرگترین رویداد نوآوری-کارآفرینی صنعت پوشاک، افزود: توانمندسازی حلقه‌های مختلف زنجیره تولید پوشاک در راستای تأمین نیاز داخلی و کاهش واردات و قاچاق و سرمایه‌گذاری به منظور تولید ۵ میلیون دست پوشاک و ایجاد ۲ هزار فرصت شغلی پایدار از جمله اهداف اصلی این رویداد است.

وی تصریح کرد: بنیاد برکت در قالب رویداد چرخ برکت می‌خواهد نقش تسهیل‌گری و بهم‌رسانی و اتصال بازیگران و فعالان صنعت پوشاک را ایفا کند و از کارآفرینان این حوزه حمایت نماید.

جوهری فعالیت و رسالت اصلی بنیاد برکت را محرومیت‌زدایی از طریق اشتغال‌زایی اعلام کرد و افزود: این مهم هم از طریق توانمندسازی اقتصادی و هم با حمایت از کارآفرینان دنبال می‌شود. بنیاد تا به امروز از ۳۶۵ شرکت کوچک و متوسط حمایت نموده و ۵۰ هزار طرح خرد را در سراسر کشور راه‌اندازی کرده که باعث ایجاد ۱۵۰ هزار شغل در مناطق محروم شده است.

معاون تأمین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت اظهار داشت: امسال علاوه بر حمایت از شرکت‌های کوچک و متوسط و ایجاد مشاغل خرد و خانگی، اهداف دیگری را در راستای تکمیل و حمایت از زنجیره‌های تولید دنبال می‌کنیم.

وی با اشاره به اهمیت صنعت پوشاک در کشور گفت: یکی از اهداف بنیاد برکت تکمیل و حمایت از زنجیره‌های تولید در صنعت پوشاک است. اگر بتوانیم حمایت و مشارکت مردم را در صنعت پوشاک جلب کنیم به اهداف مورد نظر خواهیم رسید.

جوهری خاطرنشان کرد: یکی از اهداف رویداد چرخ برکت هم بهره‌گیری از ایده‌ها و طرح‌های مردم در راستای رونق تولید در پوشاک و اشتغال‌زایی در این صنعت است.

معاون تأمین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر توجه به صنعت پوشاک یادآور شد: صنعت پوشاک از مخاطبان زیادی اعم از تولیدکننده و مصرف‌کننده برخوردار است و امکان ایجاد اشتغال‌زایی فراوانی را دارد.

وی تاکید کرد: در قالب رویداد ملی چرخ برکت و در صورت حمایت از تولیدکنندگان و کارآفرینان صنعت پوشاک علاوه بر کاهش و قطع واردات، حتی می‌توان به صادرات در این حوزه فکر کرد.

مسئول رویداد ملی چرخ برکت نیز در مراسم وبینار افتتاحیه این رویداد اظهار داشت: رویداد چرخ برکت یک اتفاق ویژه در صنعت پوشاک کشور است و امیدواریم شروع یک جریان باشد که ثمراتش را در این صنعت شاهد باشیم.

میرسامان پیشوایی با اشاره به نام‌گذاری امسال به عنوان جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری ادامه داد: رهبر معظم انقلاب ۱۱ صنعت را به عنوان اولویت فعالیت معرفی کرده‌اند که پوشاک یکی از آن‌هاست. صنعت پوشاک یک صنعت قدیمی، پیشرو و کارآفرین در کشور است که ظرفیت اشتغال‌زایی فراوانی را دارد.

به گفته وی، در حال حاضر ۶۰۰ هزار نفر در صنعت پوشاک مشغول به فعالیت هستند که با اصلاح زنجیره تأمین در این صنعت، تا ۲ میلیون نفر هم قابل ارتقا است.

پیشوایی خاطرنشان کرد: چرخه مالی صنعت پوشاک در کشور ۴ تا ۵ میلیارد دلار است که حداقل ۳۰ درصد واردات دارد که عمده این واردات هم به شکل قاچاق است.

مسئول رویداد چرخ برکت تصریح کرد: ایجاد جریان نوآوری و کارآفرینی در صنعت پوشاک در راستای اهداف سال جهش تولید، بزرگترین هدف این رویداد است.

برچسب ها:
هادی جوهری - بنیاد برکت - اشتغال
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد