پایگاه خبری رویش افکار

دزفول- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: این دانشگاه برای کنترل کرونا و ادامه روند درمان بیماران نیازمند پشتیبانی و افزایش کمک‌های مالی خیران و مردم است.

 داوود سلمان پور ظهر امروز جمعه در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی دزفول، اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا تمهیدات لازم برای تأمین ملزومات بهداشتی و درمانی در سطح شهرستان و بیمارستان اتخاذ شد و در حال حاضر مشکل و کمبودی در زمینه تجهیزات و دارو احساس نمی‌شود.

وی افزود: در ابتدای شیوع کرونا بسیاری از مردم و خیران شهرستان‌های دزفول، شوش و گتوند اقدام به اهدای کمک‌های مالی و غیرمالی به دانشگاه علوم پزشکی کردند که با توجه به طولانی شدن شرایط کرونایی و افزایش چشمگیر آمار مبتلایان لازم است این مساعدت‌ها از سوی مردم و خیران افزایش یابد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول تصریح کرد: بخش دولتی با تمام توان و قدرت در حال تزریق منابع مالی برای مدیریت بیماری کرونا است اما با توجه به اینکه کنترل بیماری سخت و روند آن پیچیده است برای جلوگیری از کمبود، نیازمند پشتیبانی مردم و خیران هستیم.

سلمان پور با بیان اینکه کمبودی در زمینه مواد شوینده، مواد ضدعفونی‌کننده و ماسک در شمال خوزستان وجود ندارد، عنوان کرد: در روزهای ابتدایی شیوع کرونا با کمبود دارو مواجه بودیم که با پیگیری‌های انجام شده هیچ مشکل و کمبودی در زمینه داروهای معمولی و تخصصی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان بزرگ دزفول وجود ندارد و ذخیره لازم برای پاییز و زمستان نیز انجام شده است.

انجام ۸ هزار و ۲۳۶ تست کرونا در دزفول

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این نشست اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۸ هزار و ۲۳۶ تست کرونا در دزفول گرفته شده است که نتیجه ۳ هزار و ۱۲۹ نمونه مثبت بوده است‌.

شاپور مسعودی فر به افزایش ظرفیت نمونه‌گیری و بیماریابی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی دزفول اشاره کرد و افزود: میزان بیماریابی در استان خوزستان روزبه‌روز در حال افزایش است که این امر یکی از دلایل اصلی افزایش آمار مبتلایان است ضمن اینکه تلاش می‌شود ظرفیت نمونه‌گیری در حوزه این دانشگاه بیشتر شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول به بازرسی‌های مستمر از اصناف ۳ شهرستان تحت پوشش این دانشگاه شامل دزفول، شوش و گتوند اشاره کرد و گفت: تاکنون حدود ۱۳۰۰ صنف متخلف به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی به دادگاه معرفی و یا پلمب شده‌اند.

مسعودی فر از راه‌اندازی دومین مرکز نمونه‌گیری در دزفول ظرف چند روز آینده خبر داد و عنوان کرد: مرکز سیار بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز طی این چند روز حضور در شهرستان دزفول تاکنون بالغ‌بر ۵۰۰ نفر را در نقاط مختلف شهرستان نمونه‌گیری کرده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول از اینترنتی شدن سیستم نوبت‌دهی تست کرونا در مرکز ۱۶ ساعته دزفول به منظور رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و جلوگیری از تجمع خبر داد و اضافه کرد: از این پس مردم می‌توانند با ورود به آدرس اینترنتی nobat.dums.ac.irاقدام به دریافت نوبت کنند.

مسعودی فر خواستار پرهیز مردم از تجمع در مراکز ۱۶ ساعته این شهرستان و شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه شد و تأکید کرد: حضور گسترده و بدون هماهنگی مردم در این مراکز خطرساز است و می‌تواند باعث انتقال بیماری به صورت گسترده شود.

وی بر لزوم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی توسط مردم تأکید کرد و گفت: بیماران سرپایی قرنطینه خانگی فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند لذا در صورت مشاهده تردد آنها در سطح جامعه علاوه بر معرفی به دستگاه قضائی، برای گذراندن دوران قرنطینه به نقاهتگاه منتقل می‌شوند.

کاهش ۵۰ درصدی درآمد بیمارستان دزفول

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این نشست اظهار کرد: درآمد بیمارستان بزرگ دزفول به دلیل شیوع کرونا ۵۰ درصد کاهش یافته است، از سویی سازمان‌های بیمه نیز مطالبات را با تأخیر بسیار زیاد پرداخت می‌کنند که این امر موجب بروز مشکل در پرداخت مطالبات کادر درمان و پرستاران می‌شود.

عبدالناصر میرشکاک افزود: به دلیل کاهش درآمدها، ۱۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از سوی وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی دزفول اختصاص یافت و این در حالی است که فقط هزینه ۲ ماه کارانه پرسنل ۳ بیمارستان دزفول، شوش و گتوند ۱۱ میلیارد تومان است.

رئیس مرکز بهداشت دزفول نیز در این نشست یکی از دلایل تأخیر در اعلام نتایج آزمایش‌ها را به برخی افراد، افزایش بیماریابی و ظرفیت نمونه‌گیری برشمرد و اظهار کرد: در برخی روزها ۳۵۰ تا ۳۶۰ نمونه در مراکز ۱۶ ساعته از افراد گرفته می‌شود که گاه به دلیل حجم بالای نمونه‌ها پاسخ منفی و یا مثبت آزمایش با تأخیر به اطلاع افراد می‌رسد.

رضا پور آئین افزود: بعد از اعلام نتیجه تست به مراقبان سلامت در مرکز ۱۶ ساعته دزفول، این نتیجه به صورت پیامک به اطلاع افراد می‌رسد سپس کارشناسان بهداشت در اسرع وقت در منزل افرادی که نتیجه تست آنها مثبت شده، حاضر می‌شوند تا علاوه بر ضدعفونی کردن منزل، شرایط بیمار برای قرنطینه خانگی بررسی شود.

وی همچنین گفت: مردم می‌توانند سوالات خود را از طریق شماره ۴۰۳۰ با کارشناسان بهداشت در میان بگذارند.

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این نشست به تلاش‌های شبانه‌روزی پرسنل آزمایشگاه کرونا در دزفول اشاره کرد و گفت: آزمایشگاه دزفول به عنوان دومین آزمایشگاه کرونا در خوزستان ابتدا با انجام ۲۰ تست در روز کار خود را آغاز کرد اما اکنون این میزان به ۳۵۰ نمونه در روز نیز رسیده است.

میثم مرد سلطانی پاسخ‌دهی ۲۴ ساعته را از مزیت‌های آزمایشگاه کرونا در دزفول برشمرد و افزود: در یک مورد، نتیجه ۵۴۰ نمونه کرونا در کمتر از دو روز در این آزمایشگاه مشخص شد.

وی ادامه داد: از زمانی که تست کرونا به آزمایشگاه ارسال می‌شود پاسخ آزمایشگاهی ظرف ۲۴ ساعت اعلام می‌شود لذا تأخیر در اعلام نتایج نمونه‌گیری‌ها به افراد به دلیل پروسه طی شده تا قبل از ورود به آزمایشگاه است.

برچسب ها:
دانشگاه علوم پزشکی دزفول - ویروس کرونا - خیرین
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد