پایگاه خبری رویش افکار

 اشرف آل یاسین، در نشست کمیته بیمارستانی بررسی علل تهدیدات مادران باردار، رعایت دقیق پروتکل‌های سطح‌بندی بیمارستان‌ها در ارجاع مادران باردار پرخطر را ضروری خواند و افزود: توجه به علائم بالینی، وضعیت جفت و جنین و پیشینه مادر باردار در بدو ورود به مراکز درمانی الزامی و در روند فرآیندهای درمانی بیمار بسیار کمک کننده است.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد نیاز به ایجاد یک رویه واحد برای ثبت اطلاعات، پذیرش، بستری و تعیین تکلیف مادران باردار در درمانگاه‌های مراکز تابعه است.

آل یاسین گفت: پزشک معالج مادر باردار مسئول بیمار بوده و باید پیگیر تمامی مراحل درمانی بیمار از بدو ورود به بیمارستان تا زمان ترخیص یا ارجاع وی به سایر مراکز درمانی باشد.

وی افزود: باید دقت کنیم تا با رعایت استانداردهای علمی در فرآیند درمان مادران باردار از هرگونه اقدام اضافی و غیرعلمی پیشگیری کنیم.

مدیر گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اهمیت نقش رابطان مادر باردار پرخطر بیمارستان‌ها، گفت: رصد مداوم مادران باردار پرخطر در مراکز تابعه و اطلاع‌رسانی فوری آنها به ستاد معاونت درمان و اساتید معین دانشگاه در این حوزه الزامی است.

برچسب ها:
زنان و زایمان - دانشگاه علوم پزشکی تهران - زنان باردار
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد