پایگاه خبری رویش افکار

 به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، پیمان حصادی با اشاره به دوره برداشت چغندرقند بهاره و بهره برداری از کارخانه‌های قند کشور از اواخر شهریورماه سال جاری در استان‌های غربی از جمله آذربایجان غربی، اردبیل و…، گفت: تاکنون محصول بیش از ۱۱۰۰ هکتار از مزارع برداشت و حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند با متوسط عیار قند بالای ۱۶ درصد، تولید و تحویل کارخانه‌های قند طرف قرارداد شده است.

وی افزود: با توجه به سطح قابل برداشت حدود ۹۹ هزار هکتاری چغندرقند بهاره کشور و وضعیت مطلوب اکثر قریب به اتفاق مزارع، پیش‌بینی می‌شود که در سال جاری بیش از ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره در کشور تولید و برای فرآوری و استحصال شکر، تحویل کارخانه‌های قند سراسر کشور شود.

به گفته حصادی، کشت چغندرقند پاییزه با شروع سال زراعی از مناطق جنوبی کشور (خوزستان)، آغاز شده است.

وی با اشاره به کشت قراردادی چغندرقند «مبتنی بر کشاورزی قراردادی»، گفت: همچنین تعامل خوبی با بخش‌های مختلف از جمله کارخانه‌های قند در زمینه تأمین و تدارک نهاده‌ها و سایر عوامل مؤثر در تولید در چغندرقند پاییزه در سطح کشور انجام شده و انتظار می‌رود کشت پاییزه چغندرقند سال جاری با استقبال خوب کشاورزان روبرو شود.

وی تصریح کرد: با توجه به بالا بودن میزان بهره‌وری تولید و آب در چغندرقند پاییزه، پیش‌بینی می‌شود ضمن صرفه‌جویی حدود ۱۴۰ میلیون متر مکعبی آب بیش از ۱.۲ میلیون تن چغندرقند پاییزه نیز تولید و تحویل کارخانه‌های قند شود.

برچسب ها:
پیمان حصادی - وزارت جهاد کشاورزی - چغندرقند
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد