پایگاه خبری رویش افکار

به نقل از سی نت، پیش از این از چاپگرهای سه بعدی برای تولید مواد خوراکی مانند پیتزا، سوشی و حتی گوشت استفاده شده بود. اما این بار از این محصول پیشرفته برای تولید وسایل منزل قابل خوردن استفاده شده است.

پژوهشگران سنگاپوری برای اولین بار از پودر شیر به عنوان جوهر چاپگر سه بعدی برای طراحی و تولید مبل بهره گرفته‌اند. در این روش نیازی به گرم کردن پودر شیر نبوده و هیچ یک از خواص تغذیه‌ای این ماده نیز از دست نرفته و تنها با چینش پرفشار پودرهای یادشده در کنار هم محصول نهایی به دست آمده است. خاصیت چسبندگی ذاتی پودر شیر نیز این روند را تسهیل کرده است. برای افزایش چسبندگی پودرهای شیر از مقداری آب نیز استفاده شده است.

محققان می‌گویند در آینده می‌توان همین روش را برای طراحی و چاپ سه بعدی اشیای مختلف با استفاده از موادی همچون پودر شربت و حتی خامه نیز تکرار کرد. همچنین ترکیب شیر، کاکائو و پودر نارگیل نیز برای تولید مبل با چاپگر سه بعدی با موفقیت آزمایش شد.

به نظر می‌رسد در آینده از این روش خلاقانه برای تولید مواد غذایی مختلف با ارزش‌های غذایی بالا و ظاهر جذاب به خصوص برای کودکان استفاده شود.

برچسب ها:
چاپ سه بعدی - سنگاپور - چاپگر سه بعدی - تغذیه سالم
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد