پایگاه خبری رویش افکار

 روح الله درستکار، در همایش تخصصی گروه آینده نگری، نظریه پردازی و رصد کلان سلامت با موضوع بررسی وضعیت تولید واکسن کرونا در کشورها و ارائه توانمندی کشور ایران در تولید آن که به صورت آنلاین در فرهنگستان علوم پزشکی برگزار شد، گفت: ۱۰ سال است که روی ویروس ها در این شرکت فعالیت می کنیم.

 وی با تاکید بر اینکه ما اکنون بزرگترین مجموعه ویروس‌ها را داریم گفت: به طوریکه اولین نفر که به ویروس کرونا مبتلا شد را تحت نظر داشتیم.

عضو هیات مدیره شرکت دانش بنیان تولید کننده واکسن از دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله  گفت: در تلاش هستیم که واکسن نسل اول ویروس کرونا را به تولید برسانیم.

 به گفته درستکار، تنها راه حلی که می تواند زودتر ما را به تولید واکسن نزدیک کند تولید واکسن نسل اول است و چین این مسیر را باز کرد.

وی با تاکید بر اینکه مطالعات زیادی در این زمینه انجام داده ایم گفت: با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری کار خود را از شهریور ماه آغاز کردیم.

درستکار ادامه داد: یکی از شرکت های دانش بنیان دانشگاه ما هم آزمایش های خود روی واکسن کرونا بر پایه ویروس کشته شده را در پیش گرفته و به زودی برای اخذ مجوز بالینی نتایج خود را به سازمان غذا و دارو ارسال می کنیم .

عضو هیات مدیره شرکت دانش بنیان تولید کننده واکسن از دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله  تاکید کرد: زیرساخت ها برای تولید واکسن وجود دارد و آمادگی داریم حتی به شرکت های دیگر خدمات دهیم یا با آنها همکاری کنیم.

علیرضا بیگلری رئیس انستیتو پاستور ایران در ادامه با برقرار ارتباط آنلاین گفت: این یک فرصت بی نظیری است که ۲ الی ۱۰ سال ما را به جلو انداخته است زیرا نمی‌توانستیم این زیرساخت ها را در عرض کمتر از دو تا ۱۰ سال ایجاد کنیم.

برچسب ها:
واکسن کرونا - ویروس کرونا - دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله - فرهنگستان علوم پزشکی
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد