پایگاه خبری رویش افکار

 مریم تاج آبادی ابراهیمی مدیر شرکت دانش بنیان گفت: تولید میکروارگانیسم‌ها بر پایه سویه‌های بومی ایران انجام شده است و با به کارگیری فناوری‌های نوین و خلاقیت نیروی انسانی سعی کردیم در مسیر افزایش سلامت مصرف کنندگان قرار گیریم.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۴۰ محصول دانش بنیان توسط این شرکت فناور برای صنعت غذا تولید می‌شود، افزود: استاترهای لبنی، پروبیوتیک‌های لبنی، نوشیدنی‌های لبنی، پروبیوتیک‌های دام، طیور، آبزیان و پروبیوتیک‌های غیر لبنی زمینه‌های فعالیت شرکت است.

 ابراهیمی به محصولات در  حوزه پروبیوتیک‌های انسانی اشاره کرد و گفت: در بدن انسان میکروارگانیسم‌هایی زندگی می‌کنند که کمبود آنها یا برهم خوردن تعادلشان باعث بروز بیماری می‌شود. برخی معتقد هستند که در مواردی بیماری دیابت به علن بر هم خوردن یک سری میکروارگانیسم‌ها ایجاد می‌شود. در این زمینه محصولی تولید کردیم که قند خون را کنترل می‌کند.

وی همچنین بیان کرد: این روزها که بحث تقویت سیستم ایمنی برای مقابله با بیماری کرونا وجود دارد، محصولی برای این هدف تولید شده است. این محصول حاوی انواع باکتری‌های اسید لاکتیکی است که سیستم ایمنی را در مقابل ویروس‌ها تقویت می‌کند و کمکی برای بهبود جذب ویتامین‌ها و مینرال‌ها است.

برچسب ها:
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری - پروبیوتیک ها - باکتری - شرکت دانش بنیان
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد