پایگاه خبری رویش افکار

دکتر علی شریف اعلم، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: با توجه به اینکه استان گیلان کانون دوم شیوع ویروس کرونا بعد از قم بود بر خود تکلیف دانستیم تا در جریان مبارزه با بیماری کووید ۱۹ و کاهش استرس و ترس در استان گیلان و شهر رشت وارد عمل شویم بر همین اساس ظرف یک روز، پروانه تولید مواد ضدعفونی کننده را اخذ کردیم.

وی ادامه داد: طی یک هفته فرمول تولید ژل ضدعفونی کننده، تهیه و یکی از خطوط نیمه جامدات تولید دارو برای تولید این ژل را راه‌اندازی کردیم.

شریف اعلم با بیان اینکه از همان ابتدا روزانه ۴۰ تا ۵۰ هزار تیوپ ۶۰ گرمی تولید کردیم، بیان کرد: تولید ضرب‌الاجلی ژل ضدعفونی کننده دست در کاهش التهاب استان و همچنین کاهش شیوع بیماری موثر بود. با توجه به اینکه سرعت عمل برای رساندن ژل ضدعفونی کننده به دست مردم در اولویت قرار داشت محصولات اولیه در تیوپ‌های سفید و بدون اسم عرضه شد و کمی بعد در محموله‌های بعدی مشخصات ژل روی آن چاپ شد. 

مدیرعامل شرکت گفت: با وجود تولید محلول ضدعفونی کننده، تولید متمرکز ژل ضدعفونی‌کننده دست را در دستور کار قرار دادیم. در حال حاضر بازار اشباع شده و نیاز مردم تامین شده است.

به گفته وی، این خط با توجه به اینکه از پایه الکل محصول تولید می‌شود برای تولید محصول دیگر نیاز به پاکسازی بعدی ندارد. 

وی گفت: با توجه به اینکه برای تولید ژل ضدعفونی‌کننده پیش بینی بودجه نکرده بودیم  از تسهیلات کرونایی صندوق نوآوری و شکوفایی بهره بردیم.

برچسب ها:
صندوق نوآوری و شکوفایی - ویروس کرونا - تولید - شرکت دانش بنیان
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد