پایگاه خبری رویش افکار

 نصرالله جهانگرد امروز در همایش ملی تبادل تجربیات دانشگاه ها در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کویید ۱۹ به تشریح روند پیشرفت شبکه علمی و مشکلات و چالش های آن در تکمیل شبکه پرداخت و اظهار کرد: در برنامه پنجم و ششم توسعه، پروژه شبکه علمی به وزارت ارتباطات واگذار شده است. در حال حاضر تعداد کمی از دانشگاه های تهران به این شبکه متصل هستند و دانشگاه های خارج از تهران به ندرت به این شبکه متصل شده اند.

نماینده ویژه ریاست جمهوری در امور دولت الکترونیک با اشاره به اینکه در حال حاضر نمی توان گفت این پروژه اجرایی شده و نه می توان گفت اجرا نشده است، افزود: در سال های اخیر این پروژه بین سازمان های مختلف دست به دست شد و در نهایت مجدد به سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و یک شرکت خصوصی محول شد.

وی ادامه داد: در دوره آقای جهرمی در وزارت ارتباطات، ایشان بر تکمیل این پروژه تاکید کردند و گفتند اگر مشکلی وجود دارد، خودمان برای حل مشکل اقدام کنیم.

جهانگرد با بیان این مطلب که در همین راستا با مخابرات گفتگوها شروع شده و امیدواریم طی روزهای آینده مشکلات فنی این پروژه حل و فصل شود، تصریح کرد: انشالله تا ۱۵ شهریور بخش اعظمی از دانشگاه های بزرگ به شبکه علمی وصل شوند و تجهیزات لازم برای تکمیل آن نیز فراهم خواهد شد.

نماینده ویژه ریاست جمهوری در امور دولت الکترونیک با اشاره به اینکه در اجرایی کردن پروژه شبکه علمی، بحث بهره برداری حائز اهمیت است، افزود: امیدواریم این موضوع با همکاری وزارت ارتباطات، وزارت علوم و ریاست جمهوری به سرانجام برسد.

برچسب ها:
آموزش مجازی - نصرالله جهانگرد - دانشگاه ها - شبکه علمی
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد