پایگاه خبری رویش افکار

به نقل از انگجت، بر اساس بررسی‌های سازمان ملل حدود ۴۲۰ میلیون هکتار از جنگل‌های جهان از سال ۱۹۹۰ به بعد به علت تبدیل به زمین‌های کشاورزی از بین رفته‌اند و بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ حدود ۱۰ میلیون هکتار جنگل نیز به طور سالانه نابود شده‌اند.

از سوی دیگر گرمایش زمین، آتش سوزی و دیگر بلایای طبیعی نیز به تداوم این روند کمک کرده است. پیش بینی می‌شود این روند به تولید ۷۳۰ میلیارد تن دی اکسیدکربن اضافی تا پایان دهه جاری میلادی منجر شود.

برای غلبه بر این مشکل شرکت دندرا سیستمز پهپادهای خودران جدیدی را تولید کرده که مجهز به هوش مصنوعی هستند و با استفاده از الگوریتم‌های خود زمین و محیط اطراف را بررسی کرده و برای بذر پاشی و کاشت پوشش گیاهی جدید تصمیم می‌گیرند.

از این پهپادها می‌توان برای حمل درختچه‌های کوچک و مواد تغذیه‌ای مورد نیاز آنها و انتقال این محموله‌ها به منطقه درنظر گرفته شده برای جنگل کاری نیز استفاده کرد. شرکت سازنده می‌گوید این روش یک روش سریع، کم هزینه، بهینه و با دقت بالا برای احیای جنگل‌ها در مناطق مختلف دنیاست.

اولین مرحله برای اجرای طرح یادشده عکس برداری هوایی از نقاط اطراف است. سپس با بررسی عکس‌ها از طریق هوش مصنوعی پهپاد برای کاشت درخت وبذرافشانی تصمیم گیری می‌شود. هر یک از پهپادهای این شرکت قادر به حمل ۲۲ کیلوگرم بار نیز هست و حسگرهای این پهپادها می‌توانند تصاویری با دقت ۲ تا ۳ سانتیمتر در هر پیکسل تهیه کنند.

برچسب ها:
پهپاد - جنگل کاری - هوشمندسازی
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد