پایگاه خبری رویش افکار

 به نقل از نیواطلس، تولید هواپیماهای کم سروصدا همیشه یکی از آرزوهای بشر بوده، اما هنوز اهداف مهندسان در این زمینه محقق نشده است. در عین حال شرایط آئرودینامیکی بدن برخی پرندگان موجب می‌شود که آنها در حین بال زدن سروصدای زیادی ایجاد نکنند.

گروهی از محققان انگلیسی و آلمانی با همکاری یکدیگر ورقه‌های دینامیکی جدیدی را تولید کرده‌اند که با الهام از پرهای جغد تولید شده‌اند و می‌توانند به تولید هواپیماهای کم سروصدا کمک کنند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد بال‌های جغد دارای ریزارگانیسم های خاصی است که به خصوص در لبه‌های جلویی پرهای جغد قابل مشاهده است. این ریزارگانیسم ها فینل نام دارند و پژوهشگران با اسکن سه بعدی و بازتولید آنها در حال مطالعه بر روی خواص آئرودینامیکی آنها هستند.

فینل ها با توجه به ساختار خود قادر به تغییر مسیر جریان هوا و هدایت آن به شکلی یکپارچه هستند. این تغییر مسیر و تثبیت جریان‌های هوایی که ناشی از انحنای بخش انتهایی فینل هاست موجب می‌شود تا سر و صدای بال زدن جغدها به حداقل برسد. پژوهشگران در تلاش هستند تا در آینده نزدیک نمونه‌های اولیه بال‌های هواپیما را که بر مبنای همین زیرساختارها تولید خواهند شد، عرضه کنند.

برچسب ها:
جغد - هواپیما - آلمان
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد